A1 Capital’den Darüşşafakalı Öğrencilere Destek

A1 Capital’den Darüşşafakalı Öğrencilere Destek!
Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin El Ele
A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. olarak, kurucumuz Merhum Murat Güler’in eğitime verdiği büyük önemi yaşatmaya devam ediyoruz.
Bu yıl 9’uncusu düzenlenen Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi‘nde Sosyal Sorumluluk Proje Sponsoru olarak eğitimde fırsat eşitliğini destekleyen anlamlı bir projeye destek olduğumuz için büyük gurur duyuyoruz.

“Kongremize Sen De Katıl, Darüşşafakalı Öğrencilerin Nitelikli Eğitimine Destek Ol!”
Kongreye kayıt yaptıran her katılımcı adına, kurucumuz Murat Güler anısına, Darüşşafaka Cemiyeti’ne bağış yapıldı.
Bu katkı ile;
• Anne ve/veya babası hayatta olmayan,
• Ekonomik koşulları kısıtlı,
• Akademik olarak başarılı çocukların nitelikli eğitim süreçlerine destek oluyoruz.
“Kurucumuz Sayın Murat Güler’in eğitime olan inancını sürdürmek temel sorumluluğumuzdur. Sadece sermaye piyasalarının değil, eğitim dünyasının da dönüşümüne katkı sunmaktan gurur duyuyoruz.”
— Asiye Güler, Güler Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı
Darüşşafaka’ya Siz de Destek Olabilirsiniz!
Kongreye katılamasanız da Darüşşafaka’ya destek olmak mümkün.
www.darussafaka.org adresindeki “Bağış Yap” bölümünden çocuklarımızın eğitimine bireysel katkı sağlayabilirsiniz.



